Den virkelige guldmine

Finansielle sikkerhed er noget, vi alle stræber efter, og de fleste af os alligevel. Nogle mennesker er helt tilfredse leve lønseddel til lønseddel og hævder deres hus er deres opsparing. En del af mig ønsker jeg kunne være så afslappet at have sådan en laid back opfattelse af tingene.
For dem af os, der ønsker at har en vis grad af finansiel sikkerhed vi forsøger at spare op og investere vores penge ved enhver lejlighed. Nogle mennesker gør dette på egen hånd, mens fleste mennesker har en slags finansielle professionelle at tilbyde dem rådgivning. Personligt har jeg en konto oprettet med en finansiel rådgiver. De fleste finansielle rådgivere vil fortælle dig at “sprede” dine penge og investeringer. Men de egentlig det? Ja, de mener det så længe det gør dem penge.
Jeg føler, at virkelig være diversificerede i dine investeringer, skal du have dine aktier, obligationer og besparelser. Men den virkelige guldmine er i ædle metaller. Meget få mennesker at investere i ædle metaller, i forhold til mængden af mennesker i aktiemarkedet. De mest velkendte ædle metaller er guld og sølv, platin og palladium (et biprodukt af platin).
Ædelmetallerne bevarer deres værdi, meget godt. En stor forskel mellem ædle metaller og aktier eller obligationer er, at guld og sølv har faktiske værdi, hvilket betyder, at jeg kunne tage det og give det til nogen som en form for valuta i nogle lande. USA brugte til at bakke sin valuta med guld og sølv, men de solgt det hele ud i de seneste tre årtier eller deromkring. Dollaren er nu bakket op af Kongressen.
Ædle metaller har mange anvendelsesmuligheder end den indlysende brug i smykker. Sølv bruges i X-ray film, guld bruges i nogle elektronik som dirigent af elektricitet, og der er mange flere for hver af metallerne. Hvordan disse metaller er udbredt og betydningen af nogle af de programmer, hvor de anvendes, værdien vil i sidste ende fortsat at gå højere og højere. For eksempel, har jeg læst nogle fremskrivninger på værdien af sølv i de næste ti år eller deromkring. Nogle eksperter forudser sølv vil ramme hvor som helst fra $100 til $400 og ounce. Den billigste jeg har købt nogle af min sølv for var $7.37 en ounce. Om den rammer disse højder er endnu uvist. På grund af anvendelser af disse metaller og faktum, at leverancer er begrænsede, men det er en sikker antagelse, at værdien vil hæve som forsyning på jorden mindsker.
Investere i aktiemarkedet er anderledes, fordi du har brug for at vurdere selskabet, dets konkurrence, de fremtidige muligheder og mange flere faktorer. Du er nødt til at beskæftige dig med forvaltningen af virksomheden og den retning, de tager virksomheden. Du har ikke de samme bekymringer med ædle metaller Guld er guld og sølv er sølv uanset hvad der sker i verden. Dens priser kan svinge, men det vil ikke gå fallit eller inddrages i milliarder dollar retssager, der truer stabiliteten i virksomheden. Af disse grunde føler jeg ædelmetaller virkelig er den sande guldmine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.