Social sikring nægtet: Skal du klage?

Social Security Disability er ikke tilgængelig for alle, der har en værdiforringelse. Hvis du er under 50 år og er stadig i stand til at nogle form for beskæftigelse i den nationale økonomi ikke kan så du sandsynligvis få Social Security Disability. Hvad du kan gøre er at kontakte din stat Institut for rehabilitering og søge hjælp med at få omskoling eller job placering. Denne tjeneste bør være gratis for alle, der har en værdiforringelse. Selvfølgelig, antages hvis du stadig arbejder og gøre $840.00 eller over derefter du ikke at være deaktiveret.
Hvis du er over 50, bliver derefter bevise handicap lidt lettere. Men din alder virkelig ikke hjælpe dig indtil du er 55 eller over. Hvis du er 55 eller over, har en alvorlig svækkelse, der forhindrer tidligere relevante arbejde (PRW), så du er en bedre kandidat til handicap. Hvis du har mindre end en high school uddannelse, er over 55 og har kun en historie af ufaglært arbejde, så er du selv en bedre kandidat til handicap forudsat du har en alvorlig svækkelse. Som den ovenstående diskussion viser, når de ansøger om handicap, er det bedre at være ældre end 55, uuddannede, og har ingen færdigheder. Hvis du mangler en af disse, så bliver sagen om handicap hårdere. Alternativt, det er også nyttigt, hvis de færdigheder, du har erhvervet fra dit arbejde er job specifikke og kan ikke umiddelbart overføres til andre erhverv.
Selvfølgelig er der de tilfælde, hvor værdiforringelsen er så alvorlige, at al beskæftigelse er udelukket, selv om fordringshaveren er unge eller højtkvalificerede og højtuddannede. Men de fleste tilfælde indebærer sagsøgerne, som på grund af deres handicap ikke kan gøre deres tidligere relevante arbejde (PRW). Så det store spørgsmål bliver kan de gøre andet lys arbejde eller måske stillesiddende (sidde ned arbejde) i den nationale økonomi trods deres værdiforringelse.
Hvor en individuel sag passer ind i processen kan bestemmes af en erfaren socialsikring advokat. Han eller hun kan vurdere sagen og rådgive om, hvorvidt det er værd at gå fremad.
For mere rådgivning, kan du kontakte os på www.virginiadisabilitylawyer.com eller email os på jervalaw@aol.com eller kontakte os på www.geraldlutkenhaus.com.
Dette kan betragtes som en annonce eller reklamemateriale under de regler for professionel adfærd styrende advokater i Virginia. Dette notat er designet for generel information kun. Oplysningerne på dette websted kan ikke opfattes som juridisk rådgivning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.