Oprettelse Blissness fra din virksomhed: Bor i rytme med dit hjerte og sjæl

Ordet blissness kom til mig som følge af en udfordring, der er udstedt til mig af min kreativitet coach. Hun roser mig på de fremskridt, jeg havde gjort i min spæde business. Jeg gøs faktisk når sagde hun ordet “forretning,” som det fremmanede billeder af kvinder i barske mørke jakkesæt knuget tunge dokumentmapper, sidder endeløse kedelige møder og aldrig har tid til at gøre hvad de virkelig ønskede at gøre.

Min coach foreslog at hvis jeg ikke kan lide ordet business, at tænke på et andet ord til at kalde det. Jeg accepterede udfordringen. Et par uger senere, ordet “blissness” blomstret i mit sind og triumferende valgte jeg det for min egen. Jeg ved at undervise SoulCollage® workshops og bygge min hjemmeside, KaleidoSoul, er en virksomhed, men jeg vælger at kalde det min “blissness”, fordi det giver mig noget, jeg aldrig havde før: mulighed for at dele min passion for SoulCollage® med verden på en måde der skaber penge og spreder glæde på samme tid.

SoulCollage® er en personlig vækst værktøj (skabt af Seena Frost), der er en mystisk, magisk blanding af selverkendelse og sjov af collage. Hver deltager skaber sin egen dæk collaged kort bruger magasin billeder, der taler til det underbevidste sind. A SoulCollage® dæk har fire kulører, der repræsenterer vores personlighed dele, personer, der har påvirket vores liv, dyr energi, der kan hjælpe os som allierede og arketyper, der giver genlyd med og informere vores liv retning og formål. Indre overraskelser vrimler som vi tolker vores kort og gøre sjælen læsninger med vores dæk.

Jeg vidste straks, om at gøre mit første SoulCollage®-kort, som jeg ønskede at skabe en virksomhed, der kredser omkring det, men jeg havde ingen idé om, hvad dette ville indebære. Jeg var dog så passionerede omkring SoulCollage® som jeg duen ret i. Jeg havde ingen forretningsplan, og min eneste mål var at dele vidundere af SoulCollage® med så mange mennesker som muligt.

Nøglen til at skabe en blissness i stedet for en business udspringer direkte af ens passion (hjerte) og intuition (sjæl). Der er ingen måde at skabe arbejde, der synger til dig, medmindre du bor at arbejde fra dit eget hjerte og sjæl. Og for at tillade strømmen af universel overflod, du skal være i kontakt med din egen indre visdom (intuition).

Jeg begyndte med begærligt fortsætter arbejdet på min egen SoulCollage® dæk. Jo dybere jeg gik med processen, desto mere begejstret blev jeg om at dele det med andre. Jeg oprette nogle få lokale workshops i østlige Massachusetts og begyndte at undervise.

Det blev hurtigt klart for mig, at jeg havde brug for en hjemmeside, så jeg lavede en masse forskning og fandt Sitesell’s Site bygge det (SBI), som ikke kun har hjulpet mig med at bygge KaleidoSoul.com, men hjælper mig til at markedsføre det så godt. At få KaleidoSoul og kører var et lynkursus i webdesign, internet markedsføring, søgeord udvælgelse og grundlæggende i HTML, men jeg begejstret for at udfordringen.

Efter, at er hvert skridt, jeg har taget kommet fra efter min intuition. Dette har været en reel lærestreg for mig i at være åben, klar og lytter på alle tidspunkter. Som jeg har fortsat på denne vej, har jeg fundet mig selv førte til at tage det næste skridt, og næste…

Jeg stole på min indre fornemmelser og følge, hvor de fører. På denne måde, jeg har lavet en månedlig ezine kaldet sjæl sange, fandt andre hjemmesider interesse for at hjælpe mig fremme KaleidoSoul, udviklet en aktive samfund af SoulCollagers på Yahoo grupper bord, skrevet e-kurser om SoulCollage, og nu får klar til vores første KaleidoSoul Kindred Spirits only Tele-klasse samt vores første årlige SoulCollage® Weekend Retreat i August.

Der er masser af ting om denne blissness, der er kedelig, kursus-fotokopiering flyers til min workshops, skrive pressemeddelelser og hjemmeside opdateringer, at nævne nogle få. Endnu da jeg minde mig selv, at det er alle en del af min blissness, jeg mindet om hvorfor jeg begyndte det i den første sted-at leve i rytme med mit hjerte og sjæl. Og derefter de monotone opgaver bære mig frem næste kreative tiltrin.

Jeg ønsker dig blissness i de daglige rytmer af dit liv og arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.