Essensen af selvet certificeret realkreditlån

Din søgning efter et realkreditlån er ikke fører resultater.
Kontrollere for eventuelle hindringer. Kan være långivere dread tilbyder kredit, at du er selvstændig.
Men er du alene i jagten? Nej. Statistikken sætte tal på selv ansat folk på omkring tre millioner. Føj til dette folk, som arbejder freelance og dem, der arbejder som midlertidig lejer. De er også nægtet pantebreve på samme grundlag som en selvstændig.
Hvis realkreditinstitutter fortsætter med dette skridt moderlig holdning til en sådan store gruppe af befolkningen, er det ikke sent, når de mister masser af deres virksomhed.
Og hvad er begrundelsen for afvisningen. Den mest grundlæggende årsag er, at disse personer ikke har en stabil indkomst. Selvstændige personer, for eksempel, tjene en masse én måned, og intet i en anden. Dette øger chancerne for en standard eller restancer.
Anden grund til ikke at tillade dem adgang til realkreditlån er, at de får deres indkomst fra forskellige kilder, således vanskeliggør beregning af indkomst. En freelancer kan arbejde for en række mennesker, hver betale ham / hende forskellige vederlag for sine tjenesteydelser.
Endelig har disse mennesker ikke nogen midler til at bevise deres indkomst som dem, der er i beskæftigelse med andre. Løn slip eller P60 former kan bevise indkomst for den sidstnævnte. Men der er ingen sådant dokument med de selvstændige personer. Revisionsresultater af tre tidligere år ville have tjent formålet, ikke havde regnskaber blevet opdigtet for at unddrage sig skat.
Dette er, hvor selv certificeret realkreditlån trin til at give lindring. En selvstændig certificeret mortgage kan hjælpe selvstændige og freelancere til at trække så meget fond, som de vil, uden at skulle bevise deres indkomst. Dette omfatter ikke uærlig og måder at bevise et større indkomst. I denne form for pant er en kunde til at erklære indkomst og yderligere kontrol ingen. Kunden er forpligtet til at lægge frem ingen dokumenter for at bevise sin påstand. Det er hans ord, der værdsætter mere.
Self-certificeret realkreditlån tillade låntagere til at tage så meget som ₤ 1 million med en 10-15% af indskud (dette er afhængig af långivere). Self-certificeret pant bærer en højere renter end de fleste af de almindelige realkreditlån på grund af den øgede risiko.
Mængden af penge, som en kunde kan låne på selv certificeret realkreditlån beregnes efter addere den årlige indkomst for både kunde og hans / hendes ægtefælle (hvis begge arbejder), sammen med enhver bonus, Kommissionen og andre kilder af indtægter vedrørende den kunden.
Kunder skal efter at gøre beregningerne beslutte, hvor meget kan de betale som den månedlige rate. De skal være forsigtige i beslutte dette. De kender deres månedlige indkomst bedre end nogen anden person. Både ekstraordinært høj indkomst og en usædvanlig lav indkomst som grundlag for at beslutte den månedlige betaling kan resultere i problemer. I førstnævnte tilfælde er låntageren fast oppe i betalingen. I sidstnævnte tilfælde tager pant længere tid at blive tilbagebetalt. En gennemsnitlig indkomst, trimme off udsving, vil være den optimale betaling.
Kunder kan have så mange valg gennem self certificeret pant, som de kunne have på de almindelige pantebreve. De kan have en fleksibel pant, hvori de kan betale mere i de måneder, hvor hans indtjening er stigende. I månederne af depression kan han betale mindre eller tage en betaling ferie. Ligeledes certificeret self realkreditlån kommer med funktioner af tracker satser, faste priser, reducerede satser og mange andre interesse alternativer.
Men processen med selv-certificeret realkreditlån afviger med långivere. Nogle långivere kan foretage særlige undersøgelser om troværdigheden af kunden. Normalt banker kan kontaktes og revisor detaljer tjekket. Som omtalt tidligere om lovligheden af formålet, kan långivere anmode om beviser, hvis de er i tvivl.
Det anbefales at tage professionel rådgivning vedrørende egnetheden af self certificeret realkreditlån til din indkomst. Kunderne skal vælge mortgage leverandør korrekt. Vælg den, der opkræver bedste priser. Før du logger på ethvert dokument undersøge de forskellige klausuler korrekt. Det har måske inkluderet heftig forløsning afgifter, for eksempel, for at kontrollere kunder fra flytte til en regelmæssig realkreditlån.

One thought on “Essensen af selvet certificeret realkreditlån

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.