Bombe! Ti nemme trin til at sprænge din næste store præsentation-garanteret!

Din næste præsentation er lige rundt om hjørnet. For at sikre ødelæggende indvirkning, bare Følg disse ti trin og se din karriere catch fire.
1. undgå overdreven forskning
Forskning er for nørder og bookworms. Vil du virkelig bar dit publikum med en flok af statistikker og kendsgerninger, som de kan nemt komme fra biblioteket eller fra Google?
Du ønsker at fortælle folk deres version af, hvordan tingene fungerer, ikke andres ideer, der har været udstationeret over hele internettet allerede.
2. være spontan
Forberedelse og prøverne er for amatører eller aktører. Ved at praktisere din præsentation sabotage du kun din chancer for spontanitet. Bare kradse ned et par noter og kram dem i lommen, hvis du har brug for dem for reference. Dette tillader dig at improvisere som du går, at holde din tale, livlig og interessant. Folk hader forudsigelighed.
Plus, ved at øve præsentationen risikerer at have en flok bedrevidende give dig uønsket feedback, som kan friste dig til at foretage ændringer i sidste øjeblik. Vil du starte forfra? Husk, dette er dit show!
3. altid Start 15 minutter senere
Når du går til en 7:30 film, hvad tid funktion præsentation starter? Omkring 7:45. Der er normalt mindst 15 minutter af reklamer og previews, at give folk tid nok til at slå sig ned i for det store show.
Hvis denne strategi virker for multimillion-dollar film, vil det arbejde for dig også.
Desuden, hvis du starter din snak lige på tid vil du kun få distraheret af latecomers.
4. rolig dine nerver
For at undgå at blive nervøs før præsentationen, har et stort måltid og en alkoholholdig drik højre, før du starter din snak. Begge vil hjælpe dig slappe af til det punkt, hvor du vil du kunne tage en lur. Hvis mad og drikkevarer er ikke tilgængelige på tidspunktet, hovedet til det nærmeste apotek og få nogle kolde medicin eller søvn hjælpemidler. Men Overdriv ikke. Alt du ønsker at gøre er at tage brodden af, ikke gå til at sove.
5. åben med en Joke
Folk kan lide at grine. Fortælle en vittighed i begyndelsen af din snak vil tjene som en fantastisk isbryder. Og hvis de hader resten af præsentationen, i det mindste du fik dem grine lige fra starten. Og første indtryk er de vigtigste.
Hvis du ikke kan huske noget god politisk ukorrekt vittigheder, pick på nogen blandt publikum. Det er stand-up komikere gør. Inden længe, vil du have publikum brølende og i en fantastisk stemning.
6. Ignorer publikum
Når du endelig får at tale, ikke se nogen i øjet. De vil bare gøre dig nervøs med deres konstant stirrer!
Også, hvis folk ryster på hovedet eller rulle deres øjne, mens du taler, du vil ikke få distraheret ved at kigge på dem, så du lige på sporet med din præsentation.
7. Brug Jargon rigeligt
Du er ekspert, højre? Du taler et specialiseret sprog, at kun du og en håndfuld andre eksperter i dit område ved. Du har optjent ret til at bruge den. Hvis din målgruppe ikke kan holde, er det ikke dit problem. Måske næste gang vil de være bedre forberedt og studier op på det emne, du taler om.
8. må ikke bruge Audio visuelle
PowerPoint er Djævelen. Det er kompliceret og teknisk og besværligt at trække rundt. Plus det tilføjer unødvendige forberedelsestid. Og hvem skal sætte det op? Hvad hvis der ikke er nogen stikkontakter eller de er for langt fra forsiden af værelse? Du ønsker ikke at bebyrde dig selv med alle disse tekniske detaljer. Springe den fancy teknologi.
9. tid er penge
Hvad du har at sige er for vigtig til at passe ind i en forudbestemt tidsslot. Du kan tage tyve minutter, du kan tage to timer. Hvis inspiration strejker under præsentationen og du tror, at supplerende oplysninger, tilhørerne skal vide, er du formodes at tilbageholde det? Det ville ikke være meget etisk. Pakke så udførligt som muligt ind i din tale.
På bagside, hvis du løber tør for ting at sige før din tildelte tid er op, folk kan komme tilbage til arbejde og du vil have direkte bidraget til office produktivitet. Det er en win-win situation.
10. Lad hurtigt
Publikum er berygtede for spørgen efter præsentationer, og hvis du holder dig omkring dig vil kun sæt dig selv til irriterende Q & A sessioner.
Naturligvis folk ikke var betaler opmærksomhed mens du taler, så hvorfor bør du belønne dem ved at besvare spørgsmål, som du sandsynligvis dækket under din tale?
Se formanden næste gang han gør en erklæring til pressen. Så snart han har sagt, hvad han ønsker at sige, hoveder han for exit, med journalister råber spørgsmål efter ham. Han spilde sin tid? Ej heller bør du. Måske bør publikum tage noter næste gang.
Copyright 2006 Harrison Monarth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.