Affiliate programmer… Når kun bedst vil gøre!

Som de fleste af os ved, at er der tusindvis af affiliate programmer på internettet sælger alle slags forskellige ting. Det er en fantastisk måde for sælgere at markedsføre deres varer, bare få affiliates til at sælge for dig og betale dem en provision, som regel noget fra 20% til 50% af prisforlangende.

Det er også en fantastisk måde for folk der ønsker for at tjene penge online. Bare blive partnere. At blive en affiliate er normalt gratis og nem at komme i gang og i en masse sager der er hjælp, der gives af sælgerne og selvfølgelig hver sælger ser attraktivt og i mange tilfælde får vi at vide, “vi er bedste”… “.vi har de højeste konverteringsfrekvens” og nogen andre “advi Se “der opfordrer os til at affiliate med dem og ikke deres konkurrenter.

Kendsgerning er dog at en masse produkter fra sælgere er bare ikke op til standarden for at tjene penge til os, søsterselskaber; sikker på vi får et salg her og der, men for at være en succesfuld affiliate vi har brug for en masse af salget.

For den person, der søger for at blive en affiliate for første gang og for dem af os, ikke der er så vellykket, som vi først troede, at vi kan være, det kan være en reel udfordring at vælge

den person eller virksomhed til affiliate med. Vi skal kigge efter ærlighed, skal de betale på en regelmæssig basis?, gør deres produkt sælger godt? Har de gode coversion satser? Hvad er deres annullering sats? og vigtigst af alt, hvad procentdel Kommissionen skal de betale? de er sandsynligvis de vigtigste detaljer, vi bør vide fra starten af vores undersøgelser.

Der er en hjemmeside www.bestmoneymakersonline.com… hvor en masse tanker og forskning har gået ind i fortæller os nogle af affiliate sites der… uden tvivl… gøre, hvad de siger, de gør. Hver og alle af dem er hugh moneymakers i der egen ret. På at kigge på hjemmesiden vil vi finde, at de fleste af dem er fra de mest succesfulde erhvervsdrivende online i dag. Operatører, der som sælgere gør millioner pr. år og datterselskaber er i mange tilfælde gør tusindvis per måned.

Hvis du ønsker at tjene lidt ekstra penge pr. uge. Hvis du ønsker at gøre en masse penge pr. uge eller hvis du ønsker at blive en meget vellykket affiliate er gør tusindvis per måned denne hjemmeside et godt sted at begynde. Det er ikke en stor blinkende eller støjende site… men det er en af de bedste jeg har set for åbenhjertige drøftelser rådgive, at vi som partnere har brug for om vi lige er startet ud, eller om vi er ældre hænder, der ikke gør den succes, vi troede, vi kunne. For at blive en succes, skal vi komme med styrken… Vi skal affiliate med programmerne, der… GØRE, HVAD DE SIGER, DE GØR.

Tak fordi du læser denne artikel, jeg håber du har fået nogle oplysninger, der tillader dig at få succes i denne potentielt lukrative og let at drive virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.